Vas de servire, trei compartimente, 19 x 19 cm, TURTĂ DULCE

  • Vas de servire, trei compartimente, 19 x 19 cm, TURTĂ DULCE
Vas de servire, trei compartimente, 19 x 19 cm, TURTĂ DULCE
Vas de servire, trei compartimente, 19 x 19 cm, TURTĂ DULCE
Vas de servire, trei compartimente, 19 x 19 cm, TURTĂ DULCE
Vas de servire, trei compartimente, 19 x 19 cm, TURTĂ DULCE
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trei compartimente conectate, cu model de Crăciun din seria GIGERBREAD

  • Accesoriu de Crăciun: Vasul de servire este soluția perfectă pentru a servi delicatese de Crăciun într-un mod unic. Ceramica albă, decorată cu modele colorate de turtă dulce și brazi de Crăciun, va aduce magia Crăciunului în interiorul tău. Nu este doar un fel de mâncare practic, ci și un decor elegant de masă pentru Ajunul Crăciunului.
  • Trei compartimente separate: Are trei compartimente interconectate, ceea ce vă permite să serviți trei gustări diferite într-un singur vas. O soluție perfectă pentru a menține masa ordonată și a diversifica servirea festivă a gustărilor.
  • Formă multifuncțională: Dimensiunile sunt 19 x 19 x 4,3 cm, ceea ce o face potrivită pentru servirea unei varietăți de gustări - de la fursecuri la fructe sau nuci. Îl poți folosi și în alte scopuri, nu neapărat legate de dulciuri, este un vas extrem de versatil.
  • Colecția de Crăciun: Face parte din seria GIGERBREAD, care vă oferă posibilitatea de a vă completa vesela de Crăciun. Sunt disponibile și alte elemente din această serie, permițându-vă să creați un decor de masă coerent pentru sărbători.
Cod produs
81509
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
4,3
Diametru (cm)
19
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel