Suport coronita de Crăciun, 38 cm

  • Suport coronita de Crăciun, 38 cm
Suport coronita de Crăciun, 38 cm
Suport coronita de Crăciun, 38 cm
Suport coronita de Crăciun, 38 cm
Suport coronita de Crăciun, 38 cm
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport decorativ pentru usa de la intrare, pentru agatat o coronita de Craciun

  • Accent de Crăciun: Un suport de coronita este completarea perfectă pentru a da intrării în casă sau apartament un aspect festiv. Disponibil în trei modele minunate - roșu cu Moș Crăciun, alb „Merry” și alb „Merry Christmas”. Acest suport modest va adăuga magie de Crăciun la prima vedere.
  • Practic și decorativ: Pe lângă rolul său decorativ, suportul metalic este și un suport practic pentru o coronita de Crăciun. Decorat cu un motiv de Crăciun, oferă un plus de eleganță ușii tale de la intrare.
  • Instalare ușoară: Are un orificiu special care îi permite să fie înșurubat pe ușă, ceea ce oferă o stabilitate suplimentară. Acest lucru vă va asigura că este agatata în siguranță de ușă.
  • Dimensiuni: Suportul cu dimensiunile de 38 x 11 x 8 cm este potrivit pentru agățarea coronitelor mai mari. Este conceput pentru uși cu grosimea maximă de 5,7 cm.
  • Decor original: Nu este doar un element decorativ, ci și un accesoriu practic. Datorită acestuia, coronita ta de Crăciun va fi frumos afișată, ceea ce îi va face pe oaspeții care intră în casa ta să simtă imediat magia sărbătorilor viitoare.
Cod produs
81538
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel