Individual de masa in culoare naturala, 45 x 30 cm,

  • Individual de masa in culoare naturala, 45 x 30 cm,
Individual de masa in culoare naturala, 45 x 30 cm,
Individual de masa in culoare naturala, 45 x 30 cm,
Individual de masa in culoare naturala, 45 x 30 cm,
Individual de masa in culoare naturala, 45 x 30 cm,
44,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual de iută: individual de masă în culoare naturală, 45 x 30 cm.

  • Material ecologic: Individualul este realizat din material natural de iută. Este durabil și prietenos cu mediul. Sprijină un stil de viață ecologic.
  • Rezistent la pete: Materialul din iută protejează eficient masa împotriva petelor. De asemenea, previne zgârieturile și deteriorarea. Datorită acestui fapt, masa va rămâne în stare perfectă mult timp.
  • Dimensiuni universale: Dimensiunile optime, 45 x 30 cm, se potrivesc cu majoritatea meselor. Soluția perfectă pentru orice tip de masă.
  • Ușor de îngrijit: Materialul este ușor de curățat și întreținut. Spălați pur și simplu individualul în mașina de spălat, folosind programul corespunzător, pentru ca el să arate ca nou.
  • Utilizare pe termen lung: Construcția solidă și materialele de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață a produsului. Este o investiție de ani de zile.
Cod produs
81539
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bumbac
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
0,1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel