Tava de servire din lemn, 25 cm

  • Tava de servire din lemn, 25 cm
Tava de servire din lemn, 25 cm
Tava de servire din lemn, 25 cm
Tava de servire din lemn, 25 cm
Tava de servire din lemn, 25 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Eleganta și funcționala: o tava de lemn perfectă pentru a servi gustări

  • Dimensiuni practice: Tava are dimensiuni de 25 x 14,5 cm, ceea ce o face ideală pentru servirea gustărilor, brânzeturilor sau mezelurilor. Grosimea sa de 1,5 cm garantează durabilitate și stabilitate în timpul utilizării.
  • Material de înaltă calitate: Fabricată din lemn, nu este doar estetică, ci și durabilă și ușor de întreținut. Culoarea naturală a lemnului adaugă eleganță și clasă oricărei prezentări culinare.
  • Snur practic: Este echipată cu un snur practic care îi permite să fie agatata. Datorită acestui fapt, poate fi ținuta la îndemână și este, de asemenea, un element decorativ în bucătărie.
  • Utilizare versatilă: Pe lângă servirea gustărilor, este perfecta pentru tăierea fructelor, legumelor și pâinii. Universalitatea sa o face un element esențial al fiecărei bucătărie.
  • Ușor de curățat: Designul simplu și suprafața netedă facilitează curățarea după fiecare utilizare, ceea ce o face practică.
Cod produs
81548
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
14,5
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
1,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel