Umeraș decorativ pentru coronita de Crăciun, 37 cm

  • Umeraș decorativ pentru coronita de Crăciun, 37 cm
Umeraș decorativ pentru coronita de Crăciun, 37 cm
Umeraș decorativ pentru coronita de Crăciun, 37 cm
Umeraș decorativ pentru coronita de Crăciun, 37 cm
Umeraș decorativ pentru coronita de Crăciun, 37 cm
49,99 RON
42,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (7,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș pentru agățat o coronita de Crăciun, 37 cm

  • Spiritul Crăciunului: Un cuier de coronita este modalitatea perfectă de a adăuga o notă festivă ușii tale de la intrare. Disponibila cu model de stea sau brad de Crăciun care va atrage atenția fiecărui trecător.
  • Estetică și funcționalitate: Cuierul metalic nu numai că îți va decora ușa, ci servește și ca suport solid pentru coronitele tale preferate de Crăciun. Culoarea albă adaugă un accent subtil, dar expresiv de Crăciun.
  • Agățare fără probleme: Conceput pentru a fi așezat cu ușurință pe ușă, asigurând stabilitatea decorului suspendat. Decorațiunile tale de Crăciun vor fi în siguranță și perfect expuse.
  • Dimensiuni practice: Dimensiunile de 37 x 9 x 10 cm sunt proporționale corespunzător pentru majoritatea coronitelor. Datorită acestui lucru, nu copleșește decorul, ci îi oferă un cadru discret și elegant.
  • Originalitatea decorului: Un cuier cu motiv de Crăciun - fie că este o stea sau un brad de Crăciun - adaugă un farmec unic ușii tale. Designul său unic îl face să iasă în evidență față de umerasele tradiționale, făcând decorațiunile tale de Crăciun și mai unice și memorabile.
Cod produs
81550
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
9
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
38,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel