Cutie poștală pentru scrisori, Moș Crăciun, 15 x 23 cm

  • Cutie poștală pentru scrisori, Moș Crăciun, 15 x 23 cm
Cutie poștală pentru scrisori, Moș Crăciun, 15 x 23 cm
Cutie poștală pentru scrisori, Moș Crăciun, 15 x 23 cm
Cutie poștală pentru scrisori, Moș Crăciun, 15 x 23 cm
Cutie poștală pentru scrisori, Moș Crăciun, 15 x 23 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie poștală de Crăciun pentru scrisori, Moș Crăciun

  • Magia de Crăciun: O cutie poștală este modalitatea perfectă de a introduce o atmosferă de Crăciun în interiorul tău. Cutie roșie pentru scrisori către Moș Crăciun va aduce magia Crăciunului în casa ta.
  • Cutie decorativă: Nu este doar o cutie poștală practică, ci și o cutie decorativă care va adăuga farmec sufrageriei tale. Culoarea roșie și designul unic atrag atenția.
  • Două modele din care să alegi: Două modele fermecătoare sunt disponibile pentru această cutie de Crăciun, permițându-ți să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine stilului și decorului tău.
  • Dimensiune și material: Cutia măsoară 15 x 23 x 11,5 cm, făcând-o dimensiunea perfectă pentru a fi plasată pe o masă, pervaz sau șemineu. Fabricata din metal rezistent, garantează durabilitate pentru multe anotimpuri de sărbători.
  • Accent de Crăciun: O cutie poștală pentru scrisori către Moș Crăciun nu este doar un decor, ci este și un accent uimitor plin de nostalgie. Oferă copiilor posibilitatea de a-și scrie scrisorile și visele, creând amintiri unice de Crăciun.
Cod produs
81572
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
11,5
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel