Tava de servire din salcam, dreptunghiulara

  • Tava de servire din salcam, dreptunghiulara
Tava de servire din salcam, dreptunghiulara
Tava de servire din salcam, dreptunghiulara
Tava de servire din salcam, dreptunghiulara
Tava de servire din salcam, dreptunghiulara
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavă de servire din lemn de salcâm, margine înaltă 2,5 cm

  • Frumusețea naturală a lemnului de salcâm: Lemnul de salcâm este renumit pentru inelele sale caracteristice și pentru o paletă bogată de nuanțe. Datorită acestui fapt, fiecare tavă este unică și adaugă un accent natural interiorului.
  • Design practic: Forma dreptunghiulară și marginile marcate clar asigură că alimentele nu se mișcă pe tavă. Indiferent dacă serviți gustări sau o cină caldă, totul rămâne la locul său.
  • Disponibil în două dimensiuni: Oferim două dimensiuni practice de tăvi. Cea mai mare, de 45 x 14 cm, este ideala pentru servirea meselor principale, în timp ce cea mai mica (28 x 14 cm) este perfecta pentru gustări sau deserturi. Înălțimea de 2,5 cm oferă stabilitate suplimentară.
  • Versatilitate de utilizare: Această tavă nu este doar un ajutor în timpul meselor. Va funcționa grozav ca element decorativ pe masă sau ca suport pentru vase fierbinți, protejând suprafața mobilierului.
  • Durabilitatea și ușurința de îngrijire: Lemnul de salcâm este o garanție a longevității. Rezistența sa naturală la umiditate și zgârieturi înseamnă că tava va servi ani de zile. Pentru îngrijirea zilnică este suficientă spălarea cu o cârpă umedă.
Cod produs
81573
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
2,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel