Suport lumanare, auriu, metal

  • Suport lumanare, auriu, metal
Suport lumanare, auriu, metal
Suport lumanare, auriu, metal
Suport lumanare, auriu, metal
Suport lumanare, auriu, metal
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport lumanare, auriu, metal, decorativ

  • Suport în stil glamour: Suportul de lumânare auriu se caracterizează printr-un design modern și elegant. Aspectul său metalic conferă interiorului caracter, subliniind stilul acestora.
  • Construcție durabilă: Este realizat din metal durabil, ceea ce garantează utilizarea sa pe termen lung. Structura sa a fost proiectată astfel încât lumânarea să fie sigură și stabilă în interior.
  • Două dimensiuni din care să alegeți: Pentru a satisface nevoi diferite, este disponibil în două dimensiuni practice: 21 x 21 cm și 17,5 x 17,5 cm. Alege-l pe cel care se va potrivi perfect în interiorul tău.
  • Formă geometrică: Designul unic este inspirat din forme geometrice, care creează un efect de lumină unic atunci când o lumânare arde în interior.
  • Utilizare versatilă: Va fi un plus excelent nu numai în interiorul casei, ci și pe balcon sau terasă. Aceasta este modalitatea perfectă de a crea o atmosferă confortabilă în timpul întâlnirilor de seară.
Cod produs
81579
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
21
Diametru (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel