Varf pentru brad, fulg de nea auriu cu zirconi, Ø 17 cm

  • Varf pentru brad, fulg de nea auriu cu zirconi, Ø 17 cm
Varf pentru brad, fulg de nea auriu cu zirconi, Ø 17 cm
Varf pentru brad, fulg de nea auriu cu zirconi, Ø 17 cm
Varf pentru brad, fulg de nea auriu cu zirconi, Ø 17 cm
Varf pentru brad, fulg de nea auriu cu zirconi, Ø 17 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Varf pentru bradul de Crăciun - fulg de nea împânzit cu zirconi

  • Decor de Crăciun: Varful pentru bradul de Crăciun este un decor unic care va oferi bradului tău o strălucire incredibilă. Modelul unic, sub forma unui fulg de nea decorat cu zirconi strălucitori, încântă și atrage atenția.
  • Cel mai de interes loc pe bradul de Crăciun: Fulgul de nea are un diametru de 17 cm. Este o piesă centrală perfectă pentru bradul de Crăciun. Împreună cu elementul de montare ajunge la 26 cm.
  • Strasuri strălucitoare: Fulgul de zăpadă a fost decorat cu grijă cu strasuri strălucitoare care reflectă lumina și creează un efect magic asupra bradului de Crăciun. Decorul va atrage cu siguranță atenția oaspeților.
  • Asamblare ușoară: Spirala practică de 5 cm lățime permite atașarea cu ușurință in bradul de Crăciun. Îl poți așeza cu ușurință pe brad, creând un varf minunat pentru brad.
  • Finisajul original al bradului de Crăciun: Vârful în formă de fulg de zăpadă este o abatere de la deja populară stea sau vârful tradițional. Există trei modele de fulgi de zăpadă disponibili.
Cod produs
81589
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
5
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel