Glob decorativ pe baza metalica, Ø 20 cm

  • Glob decorativ pe baza metalica, Ø 20 cm
Glob decorativ pe baza metalica, Ø 20 cm
Glob decorativ pe baza metalica, Ø 20 cm
Glob decorativ pe baza metalica, Ø 20 cm
Glob decorativ pe baza metalica, Ø 20 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Glob cu o hartă pe o bază metalică, stil plin de farmec

  • Dimensiuni practice: Globul este suficient de mare pentru a citi cu ușurință harta și a recunoaște țările individuale. În același timp, este atât de compact încât nu copleșește camera și nu ocupă prea mult spațiu.
  • Două variante de culoare: Disponibil în două variante - cu bază neagră sau aurie. Harta de pe fiecare glob este aurie și se potrivește cu interioare pline de farmec.
  • Un decor care ajută la învățarea geografiei: Deși globul este un decor unic, funcționează bine și ca instrument de învățare a geografiei. Combină funcționalitatea cu estetica și vă încurajează să vă extindeți cunoștințele despre lume.
  • Contrast de culoare: Combinația de negru și auriu creează un contrast care atrage privirea și adaugă clasă la interiorul. Acestea sunt culori care se potrivesc perfect cu interioarele pline de farmec.
  • Utilizare versatilă: Perfect ca element decorativ în camera de zi, birou sau camera pentru tineret.
Cod produs
81598
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
parțial asamblat
Lungime (cm)
20,3
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
31,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel