Suport lumanare decorativ, metal, 28 x 29 cm

  • Suport lumanare decorativ, metal, 28 x 29 cm
Suport lumanare decorativ, metal, 28 x 29 cm
Suport lumanare decorativ, metal, 28 x 29 cm
Suport lumanare decorativ, metal, 28 x 29 cm
Suport lumanare decorativ, metal, 28 x 29 cm
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnic decorativ din metal - iluminare subtilă în stil mansardă

  • Decor original: Este un element decorativ unic care va aduce eleganță și o atmosferă unică în interiorul tău. Este disponibilă în două culori: negru și auriu. Perfect pentru camera de zi sau pe balcon si terasa in zilele calduroase.
  • Stil mansardă: Felinarul în stil mansardă din metal câștigă popularitate datorită esteticii sale brute și farmecului unic. Este un decor unic care atrage atenția.
  • Iluminare originală: Dungile metalice conferă felinarului un caracter extraordinar. Când plasați o lumânare în interior, lumina difuză creează o atmosferă confortabilă.
  • Se potrivește în diverse interioare: Acest felinar poate fi atât un decor interior, cât și un iluminat romantic pe terasă. Va fi perfect ca decor într-un living la mansardă, dar și ca iluminat delicat într-un dormitor.
Cod produs
81603
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
29
Diametru (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel