Globulete de Crăciun, 12 bucăți, Ø 3 cm

  • Globulete de Crăciun, 12 bucăți, Ø 3 cm
Globulete de Crăciun, 12 bucăți, Ø 3 cm
38,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de 12 globulete rotunde pentru bradul de Crăciun care vor funcționa bine atât in brazii mai mari, cât și in cei mai mici

  • Set inovator de globulete: Intr-un ambalaj fermecător, veți primi 12 globulete de Crăciun cu un diametru de 3 cm fiecare.
  • Material de înaltă calitate: Sunt fabricate din plastic durabil, ceea ce le garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare.
  • Ambalaj practic:Decorurile sunt ambalate într-un ambalaj atractiv, transparent, în formă de balon, cu o panglică de culoare asortată.
  • Diverse finisaje: Setul include globulete cu trei finisaje diferite: strălucitoare, mate și strălucitoare, care vor adăuga farmec bradului tău de Crăciun și vor ajuta la crearea unui aranjament coerent vizual.
  • Depozitare ușoară: Set de globulete într-un pachet de plastic în formă de bule, astfel încât să puteți depozita cu ușurință toate decorațiunile până la următoarea vacanță. Decorațiunile sunt realizate din plastic, așa că nu trebuie să vă faceți griji că se sparg sau se deteriorează.
Cod produs
81655
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
9,7
Latime (cm)
9,7
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel