Set globulete de Craciun, 16 bucati, Ø 5 cm

  • Set globulete de Craciun, 16 bucati, Ø 5 cm
Set globulete de Craciun, 16 bucati, Ø 5 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Globulete de Crăciun în culori auriu și șampanie - până la 24 de decorațiuni rotunde care vă vor permite să creați un brad de Crăciun coerent din punct de vedere estetic

  • Un set minunat de globulete: În expedierea dvs. veți primi 24 de globulete de Crăciun cu un diametru de 5 cm, perfecte pentru a vă decora bradul de Crăciun.
  • Plastic durabil: Sunt fabricate din polipropilenă de înaltă calitate, ceea ce le garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Aceasta este o soluție ideală pentru apartamentele cu copii și animale de companie
  • Suprafață acoperită cu praf de stele: Setul conține 8 globuri strălucitoare, 4 mate și 4 sclipici, care reflectă frumos lumina.
  • Ambalaj practic: 16 globulete sunt ambalate într-o cutie de plastic transparentă, facilitând depozitarea și transportul.
  • Design universal: Culorile clasice și modelele se vor potrivi cu orice brad de Crăciun, indiferent de stilul de decorare.
Cod produs
81667
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
numărul de piese din set
16
Lungime (cm)
9,8
Latime (cm)
9,8
Inaltime (cm)
19,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel