Punguta de Craciun cu elf, 12 x 14,5 cm

  • Punguta de Craciun cu elf, 12 x 14,5 cm
Punguta de Craciun cu elf, 12 x 14,5 cm
Punguta de Craciun cu elf, 12 x 14,5 cm
Punguta de Craciun cu elf, 12 x 14,5 cm
Punguta de Craciun cu elf, 12 x 14,5 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Punguta cadou Moș Crăciun - face așteptarea lui Moș Crăciun și mai plăcută

  • Punguta de Crăciun cu un spiriduș: Punguta din pâslă de 12 x 14,5 cm, disponibilă în patru modele cu spiridusi drăguți, perfectă pentru cadourile de Crăciun.
  • Diverse culori: Sunt disponibile în patru culori - roșu, gri, maro și bej, fiecare cu un spiridus diferit, ceea ce permite alegerea individuală.
  • Pâslă durabilă: Sunt fabricate din pâslă, ceea ce le garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare și, de asemenea, le face plăcute la atingere.
  • Închidere practică: Sunt închise cu un șnur roșu și alb, cu margele asortate, ceea ce le face ușor de utilizat și estetice.
  • Utilizare universală: Pot fi folosite atât ca ambalaj pentru cadouri mici, cât și ca decorațiuni de Crăciun, adăugând farmec interiorului de Crăciun.
Cod produs
81688
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
pâslă
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
14,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel