Ceas de perete cu limbi aurii, Ø 40 cm

  • Ceas de perete cu limbi aurii, Ø 40 cm
Ceas de perete cu limbi aurii, Ø 40 cm
Ceas de perete cu limbi aurii, Ø 40 cm
Ceas de perete cu limbi aurii, Ø 40 cm
Ceas de perete cu limbi aurii, Ø 40 cm
Ceas de perete cu limbi aurii, Ø 40 cm
Ceas de perete cu limbi aurii, Ø 40 cm
259,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas rotund cu limbi aurii, Ø 40 cm - design elegant și minimalist

  • Design simplu: Ceas de perete într-un stil minimalist, în care auriul și negrul creează un contrast elegant. Această schemă simplă de culori adaugă clasă oricărei încăperi.
  • Manopera solidă: Fabricat din metal, ceasul este durabil și rezistent la deteriorare. Construcția sa solidă garantează o utilizare pe termen lung.
  • Diametru 40 cm: Ceasul are un diametru de 40 cm, ceea ce îl face vizibil clar, dar nu domină celelalte elemente decorative. Perfect pentru orice cameră, indiferent de dimensiunea acesteia.
  • Limbi aurii: Limbile aurii nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și ușor de citit. Datorită acestora, puteți verifica cu ușurință ora curentă.
  • Alimentare: Ceasul este alimentat de o baterie AA (nu este inclusă). Acest lucru garantează funcționarea pe termen lung a dispozitivului fără a fi necesară înlocuirea frecventă a bateriei.
Producător
Cod produs
82547
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
40
Diametru (cm)
40
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Battery Type
1 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel