Ceas de perete PEARL, Ø 61 cm

  • Ceas de perete PEARL, Ø 61 cm
Ceas de perete PEARL, Ø 61 cm
Ceas de perete PEARL, Ø 61 cm
Ceas de perete PEARL, Ø 61 cm
Ceas de perete PEARL, Ø 61 cm
Ceas de perete PEARL, Ø 61 cm
Ceas de perete PEARL, Ø 61 cm
299,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete din metal cu finisaj negru și auriu - perfect pentru orice tip de interior

  • Aspect explicit: Ceasul de perete PEARL este o combinație de metal negru și auriu, ceea ce îi conferă un aspect original. Nu este doar un ceas, este și un element decorativ unic care va sublinia stilul oricărui interior.
  • Minimalist și universal: Designul său simplu și minimalist se armonizează perfect cu diverse tipuri de mobilier, adăugând eleganță oricărei încăperi. Este un decor de perete care nu numai că indică timpul, dar dă și caracter spațiului.
  • Diametru 61 cm: Dimensiunea mare a ceasului (diametru 61 cm și adâncime 4,5 cm) îl face atât un element funcțional, cât și elementul decorativ dominant în cameră. Este imposibil să-l ratezi pe perete.
  • Fabricat din metal: Construcția metalică asigură durabilitatea și fiabilitatea de lungă durată a ceasului pentru mulți ani. Ceasul este ușor de păstrat curat.
  • Instalare ușoară: Ceasul de perete PEARL este ușor de agățat pe perete, ceea ce înseamnă că instalarea și asamblarea lui nu necesită mult timp și nu necesită abilități speciale.
Producător
Cod produs
82611
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
4,5
Latime (cm)
61
Inaltime (cm)
61
Diametru (cm)
61
Metoda de ambalare
asamblat
Sursa de putere
baterii
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel