Brad impodobit, LED, 50 cm

  • Brad impodobit, LED, 50 cm
Brad impodobit, LED, 50 cm
Brad impodobit, LED, 50 cm
Brad impodobit, LED, 50 cm
Brad impodobit, LED, 50 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Decoratiuni de Craciun - Brad cu decoratiuni, 50 cm inaltime

  • Decor LED, brad cu decoratiuni, 50 cm: Acest frumos brad cu LED este completarea perfectă pentru interiorul tău. Are dimensiuni de 35 x 35 x 50 cm, ceea ce îl face să se potrivească perfect atât pentru încăperile mai mari, cât și pentru cele mai mici.
  • Culoare și material: Bradul de Crăciun este verde și realizat din plastic rezistent. Datorită acestui fapt, arată foarte realist și, în același timp, este ușor de transportat.
  • Construcție: Bradul de Crăciun este format din 54 de ramuri care sunt montate pe o baza de ciment. Datorită acesteia, este stabil și nu se prăbușește.
  • Ornamente și conuri: Bradul de Crăciun este împodobit cu globuri in diverse finisaje și conuri artificiale, care fac bradul să arate foarte natural.
  • Accesorii: Setul include decoratiuni si ghirlande pe care le poti aseza liber pe bradul de Craciun. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a personaliza și de a crea un aspect unic.
Cod produs
83953
Baterii
neincluse
Sursa de putere
baterii
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
50
Battery Type
2 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel