Suport pentru brad natural, cu recipient pentru apa, in forma de cruce

Suport pentru brad natural, cu recipient pentru apa, in forma de cruce
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru brad de Crăciun viu cu rezervor de apă, in forma de cruce este un gadget indispensabil iarna. Este greu de imaginat o casă fără brad în această perioadă specială. Mirosul său, culorile decorațiunilor și luminile pâlpâitoare creează o atmosferă unică si magica. Un suport pentru brad este un instrument practic care vă va permite să puneți cu ușurință un brad în propriul apartament.

Bradul de Crăciun va fi astfel un decor stabil și sigur . Certitudinea că bradul nu va cădea și suportul nu va zgâria podeaua, vă oferă confortul de a vă bucura de sărbători și de o atmosferă plăcută de iarnă. Designul simplu vă permite să instalați bradul de Crăciun intuitiv și ușor.

Standul oferă posibilitatea de a plasa în el atât brad artificial, cât și viu . Dimensiunea universală permite montarea în suport a brazilor de diferite grosimi. Structura simplă a suportului îl face ușor de curățat și, în același timp, îi conferă un caracter modern, scandinav. Deoarece suportul este echipat cu un rezervor de apă, vă puteți bucura de bradul de Crăciun și mai mult timp. Datorită dimensiunii adecvate, recipientul este discret și permite o hidratare optimă a copacului.

Caracteristicile produsului:

  • model universal, va fi potrivit pentru fiecare brad,
  • structura metalica stabila, rezervor din plastic
  • culorile discrete se potrivesc perfect cu brad,
  • rezervorul de apă vă va permite să vă bucurați de un brad de Crăciun viu și mai mult timp,
Cod produs
85219
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
57
Latime (cm)
57
Inaltime (cm)
22
Rodzaj uszkodzenia
uszkodzone opakowanie
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel