Flori și plante artificiale ca vii? Soluția perfectă pentru orice interior

2022-02-18
Flori și plante artificiale ca vii? Soluția perfectă pentru orice interior

Imaginați-vă un interior fără verdeață. Ceva lipsește, nu? Interiorul decorat cu verdeață este plin de viață și proaspăt. Dar nu în fiecare cameră poate gazdui plante. Acolo, plantele artificiale care arată ca cele naturale vor funcționa.

Nu toți avem o mână de ajutor pentru flori, se întâmplă ca stilul nostru de viață să nu ne permită să crestem exemplare frumoase, naturale. Daca tot iti lipsesc plante la interior, iti oferim flori artificiale. În urmă cu câțiva ani, imitațiile din plastic ale florilor erau asociate cu gunoiul - astăzi sunt reproduse atât de frumos încât este greu de văzut chiar și de aproape că sunt făcute din plastic.

Tipuri de plante artificiale

Puteți găsi plante artificiale în magazinul nostru de mobilier pentru casă. Puteți alege între iedera luxuriantă, flori tăiate și suculente veșnic verzi. Plantele artificiale in ghivece sunt decoratiuni complete care nu necesita nici o ingrijire in afara de stergerea de praf.

Florile tăiate artificiale sunt o modalitate de a crea un buchet frumos în mijlocul iernii. Vânzarea include atât plante cu flori și ierburi, cât și imitații de crenguțe de bumbac sau păducel. Acestea din urmă sunt accesorii de interior foarte la modă. Este suficientă o crenguță de bumbac plasată într-o vază de sticlă - decorul minimalist al mesei este gata.

Creșterea unui bonsai este o activitate care necesită cunoștințe, timp și multă răbdare. Dacă visezi la un astfel de decor, dar nu vrei să cheltuiești mulți bani pe un exemplar, cumpără un bonsai artificial. Par aproape la fel de eficiente ca cele naturale, dar nu necesită îngrijire la fel de complicată ca cele naturale.

Pentru cine sunt potrivite florile și plantele artificiale?

Plantele moderne, artificiale, sunt o opțiune pentru persoanele care nu au timp să îngrijească plantele naturale. Amintiți-vă că fiecare floare naturala are nevoie de o expunere diferită la lumină, de îngrășăminte speciale și de udare. În plus, plantele trebuie să fie repotate o dată pe an, altfel se vor deteriora. Este multă muncă pentru care nu toți avem inimă și dorință.

Proprietarii de animale de companie nu își pot permite plante otrăvitoare. Sunt niște plante foarte atrăgatoare ale căror frunze sunt otrăvitoare. Animalele nu le pot distinge de altele, iar acest lucru poate duce la o tragedie. Daca vrei sa ai o floare atat de exotica in apartamentul tau, opteaza pentru imitatia ei. Plantele artificiale nu vor provoca otrăviri periculoase pentru animalul dvs. de companie.

Plantele artificiale vor da același efect decorativ ca și plantele naturale. Pot fi amplasate oriunde, chiar si in spatii in care lumina naturala nu ajunge. Daca apartamentul tau nu are incaperi bine luminate in timpul zilei, plantele artificiale sunt solutia. Desigur, florile artificiale nu vor curăța aerul din apartament și trebuie să țineți cont de acest lucru atunci când vă decideți asupra lor.

Plante artificiale pentru baie, adică o idee pentru o grădină verticală în condiții dificile

O baie este foarte adesea o cameră fără fereastră. Lipsa luminii naturale înseamnă că nu putem cultiva flori în ghiveci acolo. Dacă visezi la o grădină verticală pe unul dintre pereți, nu trebuie să renunți la această idee. Alegeți plante artificiale - imitații fidele ale florilor naturale. Această pistă vă va permite să vă îndepliniți visul de verdeață în baie.

Diferența va fi fundamentală - îngrijirea plantelor artificiale se limitează la spălarea lor. Nu trebuie să udați, să transplantați și să tăiați. Plantele artificiale vor fi un decor verde luxuriant, chiar dacă baia ta este o cameră întunecată.

O grădină verticală este o formă foarte eficientă de decorare. Arată grozav impreuna cu pereții negrii și a finisajelor din piatră brută sau beton. Amenajarea băii cu plante amintește de apartamentele de lux din părți exotice ale lumii. Ele conferă interiorului o aură de mister și, în același timp, îi aduc prospețime. Tendințele impun natură îmbietoare în interior - dacă nu puteți crește flori, alegeți plante artificiale care arată ca cele naturale și bucurați-vă de verdeața lor eternă.

Pret bun

pixel