Palma artificiala in ghiveci 94 cm

  • Planta de apartament decorativa intr-un ghiveci negru
Palma artificiala in ghiveci 94 cm
Palma artificiala in ghiveci 94 cm
Palma artificiala in ghiveci 94 cm
Palma artificiala in ghiveci 94 cm
Palma artificiala in ghiveci 94 cm
Palma artificiala in ghiveci 94 cm
669,99 RON
259,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 61% (410,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Florile artificiale revin recent - in principal datorita aspectului lor. Designerii concureaza pentru a-si imbogati oferta, care sunt remarcabil de asemanatoare cu plantele naturale. Multitudinea de culori si specii te poate ameti. Plantele artificiale vor conferi interiorului un caracter unic.

Florile artificiale sunt cele mai populare in perioadele festive, cand vrem sa ne decoram camerele cu multa verdeata cu accente festive. Plantele decorative artificiale sunt perfecte pentru orice camera.

Plantele artificiale sunt, de asemenea, grozave in baie. Intotdeauna ti-ai dorit sa ai o baie plina de flori, dar umiditatea constanta si lipsa de soare te impiedica sa cresti flori in aceasta camera? Acum puteti uita de aceasta problema cu plantele artificiale care pot rezista conditiilor dificile intr-o baie sau alta camera slab iluminata. Singura cerinta pentru ingrijirea lor este stergerea lor cu o carpa umeda pentru a le restabili culoarea si a indeparta praful acumulat pe frunze .

Caracteristicile produsului:

  • palma artificiala, o planta in ghiveci pentru a va decora interiorul,
  • este perfecta pentru decorarea spatiilor goale,
  • va fi un decor perfect pentru o baie in care conditiile de crestere sunt dificile.
Cod produs
40541
Inaltime (cm)
94
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Plante artificiale - perfecte pentru orice interior
Plantele sunt o completare spectaculoasă a oricărui aranjament. Cu toate acestea, nu toți avem ocazia să le îngrijim astfel încât să arate întotdeauna minunat. Aceasta nu este o problemă - optati pentru flori artificiale. Astăzi sunt atât de rafinate încât la prima vedere este dificil să se stabilească dacă sunt plante naturale sau flori artificiale.
Citește mai mult
pixel