Plante artificiale - perfecte pentru orice interior

2021-12-10
Plante artificiale - perfecte pentru orice interior

Plantele sunt o completare spectaculoasă a oricărui aranjament. Cu toate acestea, nu toți avem ocazia să le îngrijim astfel încât să arate întotdeauna minunat. Aceasta nu este o problemă - optati pentru flori artificiale. Astăzi sunt atât de rafinate încât la prima vedere este dificil să se stabilească dacă sunt plante naturale sau flori artificiale.

În trecut, plante artificiale erau asociate cu gunoi ieftin - astăzi sunt unul dintre cele mai eficiente accesorii interioare. Tehnologiile și materialele s-au schimbat. Reproducerea perfectă a detaliilor plantelor face florile produse în fabrică la fel de frumoase ca și modelele lor naturale.

Tipuri de plante artificiale

Florile artificiale nu sunt doar imitații frumoase de flori tăiate și buchete - frunze și crenguțe decorative. Sunt, de asemenea, plante în ghivece de diferite dimensiuni: iederă, ferigi și chiar bonsai. În plus, o gamă întreagă de mici suculente care sunt plasate în cadre fanteziste. Suculentele artificiale nu sunt doar „plantate” în ghivece - puteți decide să le decorați sub forma unei bile de sticlă, sau chiar a unui bec, în interiorul căruia există o plantă artificială la modă.

 

Planta suculentă artificială

Nu puteți planta o plantă naturală într-un astfel de ghiveci pentru că își pierde estetică în timp. Ștergerea interiorului unui borcan de sticlă riscă să deterioreze părțile delicate ale plantei și, dacă alegeți să nu îl ștergeți, pe borcan se va forma foarte repede un reziduu urât. Nu există o astfel de problemă cu compozițiile artificiale din sticlă. Plantele din plastic pot fi spălate sub apă curentă și chiar poți folosi detergenți. După tratament, vor arăta din nou ca noi.

Florile artificiale în ghivece funcționează bine în interioare unde nu există sau este prea puțină lumină naturală. Într-o camera sau baie întunecată, florile artificiale dintr-un ghiveci înlocuiesc cu succes plantele naturale. Florile artificiale sunt perfecte pentru spațiile publice - le puteți introduce în birouri, buticuri sau centre comerciale fără a fi nevoie de udare și fertilizare. Datorită acestui fapt, biroul dvs. poate decora un copac bonsai impresionant care nu va necesita îngrijire complicată.

Plante artificiale pentru casă și apartament

Oferta plantelor artificiale este acum foarte largă - puteți avea oricare, chiar și cea mai solicitantă plantă acasă. De la copacii bonsai menționați mai sus la ierburi la modă și orhidee care înfloresc pe tot parcursul anului. Avantajul plantelor artificiale este că atunci când pleci în vacanță nu trebuie să rogi pe nimeni să aibă grijă de flori. Este o soluție perfectă pentru persoanele care merg adesea în călătorii de afaceri, dar nu își pot imagina apartamentul fără planta.

Acesta nu este sfârșitul - plantele naturale au cerințe specifice în ceea ce privește locul în care ar trebui plasate. Puteți așeza flori artificiale exact acolo unde se vor potrivi cel mai bine. Datorită acestui fapt, vă veți crea amenajarea exact așa cum doriți. Puteți alege dintre plante cu frunze, înflorite și suculente. Acestea din urmă sunt disponibile în compoziții foarte eficiente. Cumpărați toate plantele artificiale într-un ghiveci frumos - sunt gata imediat pentru a fi plasate în locul dorit.

Avem vești bune pentru oamenii care nu își pot imagina interiorul fără un buchet de flori tăiate. Florile tăiate artificiale arată complet vii. Datorită acestui fapt, puteți avea florile preferate într-o vază, indiferent de anotimp. Astăzi compozițiile formate din ierburi, frunze, crenguțe de bumbac sau flori de cireș sunt foarte la modă - nu trebuie să fie naturale.

Plantă artificială CALATHEA

Plante artificiale pentru terasă și balcon

Un balcon înflorit este mândria proprietarului apartamentului. Amenajarea eficientă a balconului necesită îngrijire intensivă a plantelor. Ce să facem când vrem să plecăm în vacanță? Ei bine, fie trebuie să cereți ajutor unui vecin de încredere, fie să alegeți flori artificiale de bună calitate.

Se întâmplă ca afișarea unui balcon sau terasă să nu permită cultivarea plantelor naturale. O ofertă uriașă de plante artificiale vine în ajutor. Înainte ca răsadurile dvs. să crească la o înălțime astfel încât să creeze o acoperire naturală pentru zona dvs. de relaxare - ajungeți la plante artificiale. Iedera artificială va încurca frumos balustradele balconului. Pentru o terasă mare, vă recomandăm flori artificiale în ghivece - de la copaci la flori înflorite.

Plantele artificiale sunt o soluție foarte practică. Chiar și persoanele care nu au proverbiala „mână pentru flori” pot avea decorațiuni verzi luxuriante în casa lor. Atunci când alegeți compoziții pentru dvs., acordați atenție calității lucrării - cu cât detaliile sunt mai rafinate, cu atât aranjamentul dvs. va face o impresie mai bună.

Pret bun

pixel