Plantă artificială într-o pungă de pânză, 26 cm

Plantă artificială într-o pungă de pânză, 26 cm
Plantă artificială într-o pungă de pânză, 26 cm
Plantă artificială într-o pungă de pânză, 26 cm
Plantă artificială într-o pungă de pânză, 26 cm
59,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (16,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lipsa de fler sau condițiile potrivite pentru cultivarea florilor? Sau poate călătorești mult sau pur și simplu nu ai chef să ai grijă de o plantă? Mizați pe o plantă artificială care va înlocui eficient o planta naturala.

O plantă artificială într-o pungă de iută este un decor inteligent și atractiv. Nu necesita ingrijire, udare sau amplasare intr-un loc insorit. Datorită acestui lucru, va funcționa în toate acele locuri în care cultivarea florilor naturale poate fi dificilă, de exemplu, la birou sau în camere întunecate sau reci. Planta artificială este și durabilă, lucru care poate fi apreciat de proprietarii de pisici și câini care știu că animalele lor de companie răstoarnă uneori un ghiveci de flori.

Avantajul incontestabil al plantei artificiale este aspectul său minunat pe tot parcursul anului, fără a ne atrage atenția sau nevoia de a oferi condiții optime. Nici măcar nu le este frică de vremea din afara ferestrei! Fie că este ploaie sau căldură: planta artificială rămâne fermă, plăcută ochilor. Datorită materialelor folosite, arată foarte natural, imitând perfect aspectul florilor de liliac violet . Un avantaj suplimentar este punga decorativă de iută în care a fost plasată planta. Datorită acestui lucru, se potrivește foarte bine, iar decorul este gata să fie așezat pe blatul mesei sau pe pervazul ferestrei.

Caracteristicile produsului:

  • Plantă artificială,
  • într-o pungă decorativă de iută,
  • fără îngrijire, udare sau expunere într-un loc însorit,
  • imitație perfectă a florilor de liliac violet,
  • o alegere bună pentru un birou, sau camere întunecate,
  • garanție a aceluiași aspect pe tot parcursul anului.
Cod produs
65033
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Plante artificiale - perfecte pentru orice interior
Plantele sunt o completare spectaculoasă a oricărui aranjament. Cu toate acestea, nu toți avem ocazia să le îngrijim astfel încât să arate întotdeauna minunat. Aceasta nu este o problemă - optati pentru flori artificiale. Astăzi sunt atât de rafinate încât la prima vedere este dificil să se stabilească dacă sunt plante naturale sau flori artificiale.
Citește mai mult
pixel