Plantă artificială suspendată, 56 cm

Plantă artificială suspendată, 56 cm
Plantă artificială suspendată, 56 cm
Plantă artificială suspendată, 56 cm
Plantă artificială suspendată, 56 cm
79,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Nu aveți condițiile potrivite sau dorința de a cultiva flori? Sau poate călătorești mult sau nu ai chef să ai grijă de plante? Mizați pe o plantă artificială care vă va înlocui eficient prototipul natural.

Iedera artificială într-un ghiveci suspendat este un decor eficient și inteligent. Nu necesita atentie, udare sau amplasare intr-un loc insorit. Datorită acestui lucru, va funcționa în toate acele locuri în care cultivarea florilor naturale poate fi dificilă, de exemplu, la birou sau în camere întunecate sau reci. De asemenea, planta artificială este rezistentă, lucru care poate fi apreciat de proprietarii diferitelor animale de companie care știu că animalele lor răstoarnă uneori un ghiveci de flori.

Marele avantaj al Iederei Artificiale este aspectul său extraordinar pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să ne asigurăm condiții favorabile sau să ne atragem atenția. Nici măcar nu le este frică de vremea din afara ferestrei! Indiferent de căldură și ploaie, planta artificială stă fermă, încântând din punct de vedere vizual. Datorită materialelor folosite, arată foarte natural, imitând perfect aspectul de viță de vie de iederă agățată . Un avantaj suplimentar este ghiveciul negru suspendat in care este asezata planta. Datorită acestui lucru, se potrivește foarte bine, iar decorul este gata să fie agățat pe balcon, de exemplu.

Caracteristicile produsului:

  • Iedera artificială,
  • într-un vas negru suspendat,
  • fără atenție, udare sau expunere într-un loc însorit,
  • o imitație perfectă a viței de vie de iederă agățate,
  • o alegere bună pentru un birou, sau camere întunecate,
  • garanție a aceluiași aspect pe tot parcursul anului.
Cod produs
64973
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
56
Latime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel