Ceas dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ

  • Un ceas mic cu funcție de ceas cu alarmă
Ceas dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ
Ceas dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ
Ceas dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ
Ceas dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Alegeți un ceas cu alarmă care vă va asigura că rămâneți treaz. Ceasul de masă Atmosphera pentru dormitor este cu Quartz, datorită căruia va exista o liniște fericită în jurul tău. Prin urmare, acest ceas va fi cel mai bun pentru dormitor. Chiar și stând pe noptieră, lângă capul tău, garantează o liniște și un somn bun până când sună ceasul deșteptător. Acesta vă va readuce pe picioare și vă va oferi un început excelent al zilei!

Forma clasică, simplă și forma minimalistă combinate cu o nuanță gri creează un produs care se potrivește fiecărui dormitor. Acest design amintește de ceasurile din a doua jumătate a secolului trecut. Datorită acestui fapt, se vor îmbina perfect cu stilul de la mijlocul secolului sau în cea mai recentă reîntoarcere la modă în anii 90, care a îmbrățișat nu numai moda vestimentară.

Datorită dimensiunilor mici: lungime 8 cm x lățime 4 cm x înălțime 8 cm , ceasul se va potrivi chiar și pe cea mai mică noptieră, unde există suficient spațiu și pentru alte articole. Ceasul de masă silentios este fabricat din plastic rezistent. Datorită acestui fapt, este rezistent la deteriorare. În același timp, ceasul este ușor și la îndemână. Plasticul este ușor de curățat - tot ce aveți nevoie este o cârpă uscată pentru a șterge praful.

Caracteristici ale produsului:

  • ceas de masă pentru dormitor
  • Mecanism silențios de tip quarț,
  • cu o funcție de ceas cu alarmă la îndemână,
  • formă simplă și culoare gri la modă,
  • se va potrivi perfect în orice stil interior,
  • din plastic rezistent
  • dimensiuni: lungime 8 cm x latime 4 cm x inaltime 8 cm,
  • produs al mărcii de încredere Atmosphera.
Producător
Cod produs
45671
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Culoarea dominantă
gri
Inaltime (cm)
8
Latime (cm)
8
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
4
Sursa de putere
baterii
Baterie
neincluse
Battery Type
1 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel