Ceas de masa pentru dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ

  • Un ceas mic cu funcție de ceas cu alarmă
Ceas de masa pentru dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ
Ceas de masa pentru dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ
Ceas de masa pentru dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ
Ceas de masa pentru dormitor, ceas deşteptător cu mecanism QUARTZ
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Alegeți un ceas cu alarmă pentru a vă asigura că nu dormiți prea mult. Ceasul de masă Atmosphera pentru dormitor Quartz, astfel încât să poți uita de ticăitul persistent. Prin urmare, acest ceas este cea mai bună alegere pentru dormitor. Chiar și stând pe noptieră, chiar lângă urechea ta, garantează o liniște fericită și un somn bun până când sună ceasul deșteptător. Acesta vă va readuce pe picioare și vă va garanta un început perfect al zilei!

Forma dreptunghiulară, clasică și forma minimalistă creează un produs care se potrivește fiecărui dormitor. Acest design se referă la ceasurile din a doua jumătate a secolului trecut. Datorită acestui fapt, ele se vor potrivi perfect în aranjamentele în stilul recent popular de la mijlocul secolului sau în cea mai recentă reîntoarcere la modă în anii 90, care a îmbrățișat nu numai moda vestimentară.

Datorită dimensiunilor sale mici , ceasul se va potrivi pe orice, chiar si pe cea mai mica, noptiera, lasand loc si altor gadget-uri necesare. Ceasul de masă silentios este realizat din plastic solid. Datorită acestui fapt, este rezistent la deteriorare, chiar și atunci când îți cade din mâini. În același timp, ceasul este ușor și la îndemână. Plasticul este ușor de curățat - tot ce aveți nevoie este o cârpă uscată pentru a șterge praful.

Caracteristici ale produsului:

  • ceas de masă pentru dormitor
  • mecanism silențios de tip quarț,
  • cu funcție de ceas cu alarmă,
  • formă simplă la modă,
  • se va potrivi perfect în orice stil interior,
  • din plastic rezistent
  • produs al mărcii populare Atmosphera.
Producător
Cod produs
45818
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Culoarea dominantă
verde
Inaltime (cm)
8
Latime (cm)
8
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
4
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Battery Type
1 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel