Suport pentru ghiveci, LOFT, 55 cm

  • Un suport pentru o floare, picioare înalte.
Suport pentru ghiveci, LOFT, 55 cm
199,99 RON
149,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Animați-vă casa cu flori și, în plus, decorați-vă cu ghivece de flori frumoase. În oferta noastră veți găsi o selecție largă de ghivece în toate culorile curcubeului, în diverse forme, dimensiuni și modele . Verifică-l singur și alege unul creat pentru interiorul tău!

Suportul prezentat pentru ghiveci, este un accesoriu extrem de stilat cu urmatoarele dimensiuni: diametru 24 cm x inaltime 55 cm . O combinație unică de culori discrete și o bază aurie se va potrivi multor interioare. Suportul metal are bule de aer naturale și neregularități care fac fiecare piesă unică.

Suporturile pentru ghivece sunt un tip de accesorii care, in ciuda dimensiunilor reduse, reprezinta un element important de decor, conferind interiorului o culoare si un stil specific. Sunt si extrem de practice, datorita faptului ca sunt usor sa le inlocuiesti cu altele in functie de anotimp, (de exemplu festiv) sau sa le muti intre camere.

Caracteristicile produsului:

  • suport ghiveci de flori,
  • un accesoriu extrem de la modă și practic de dimensiuni mari,
  • o combinație unică a bazei aurii și a culorilor discrete ale ghiveciului,
  • formă unică și design la modă,
  • sunt realizate din metal de înaltă calitate
  • inegalitățile naturale din material fac fiecare artă unică,
  • se vor dovedi a fi un decor suplimentar atât pentru flori naturale, cât și pentru flori artificiale,
  • proiect al brandului popular Home Styling Collection.


Cod produs
46177
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
roșu
Diametru (cm)
24
Inaltime (cm)
55
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Un apartament în stil loft
În astfel de interioare, piatra, betonul, cărămida, fierul și oțelul domină cel mai des. Cel mai adesea stilul loft este amenajat în spații mari, sunt adesea utilizate fațade vechi ale fabricilor și depozitelor, transformându-le într-un apartament în stil loft.
Citește mai mult
pixel