Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml

  • Ceainic practic și stilat
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml, taupe . Oferă-ți un binemeritat moment de relaxare după o zi grea la școală, universitate sau la serviciu. Stai într-un fotoliu și odihnește-te cu o ceașcă de ciocolată caldă, cafea aromată sau ceai. Un set elegant de ceai cu infuzor. Alegerea accesoriilor potrivite nu numai că va facilita această sarcină, dar vă va permite și să vă bucurați de designul și aspectul lor. Asigurați-vă că verificați oferta noastră și completați propriul set necesar pentru prepararea băuturilor calde și reci.

O alegere bună este un ceainic NATURAL cu infuzor. Produsul a fost realizat din ceramică durabilă . Acest material a fost adaptat la temperaturi ridicate, prin urmare este potrivit pentru prepararea băuturilor fierbinți. Are dimensiunile: 18,5 cm x 14 cm x 10,5 cm (lungime x latime x inaltime) si o capacitate de 800 ml. Produs în culoarea taupe.

Ceainicul NATURAL cu infuzor este un produs necesar in orice bucatarie traditionala sau moderna. Este, de asemenea, o idee grozavă pentru un mic cadou pentru iubitorii de ceai . Dăruiește-l persoanei dragi cu ocazia sărbătorilor viitoare, onomastică sau ziua de naștere și fii sigur că îi va pune zâmbetul pe buze.

Caracteristicile produsului:

  • ceainic cu infuzor NATURAL,
  • produsul este realizat din ceramica rezistenta,
  • are dimensiunile: 18,5 cm x 14 cm x 10,5 cm (lungime x lățime x înălțime) și capacitate 800 ml,
  • produs de culoare taupe,
  • o idee grozavă pentru un mic cadou pentru iubitorii de ceai,
  • produs de marcă Secret de Gourmet.

Cod produs
54619
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
bej
Latime (cm)
14
Lungime (cm)
18,5
Inaltime (cm)
10,5
Material dominant
ceramică
Capacite
800 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel