Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml

  • Un ceainic elegant și practic
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml
109,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceainic NATURAL cu infuzor, 800 ml, roz . Oferă-ți un binemeritat moment de relaxare după o zi grea la serviciu, la școală sau la universitate. Stați într-un fotoliu confortabil și odihniți-vă cu o ceașcă de ceai aromat, cafea sau ciocolată caldă. Un set elegant de infuzor de ceai. Alegerea accesoriilor potrivite nu numai că va ușura această sarcină, dar vă va permite și să vă bucurați de aspectul lor. Asigurați-vă că verificați sortimentul nostru și completați propriul set necesar pentru prepararea băuturilor calde și reci.

O alegere bună este un ceainic NATURAL cu infuzor. Produsul este fabricat din ceramică durabilă . Acest material a fost adaptat la temperaturi ridicate, prin urmare este potrivit pentru prepararea băuturilor fierbinți. Ceainicul are dimensiunile: 18,5 cm x 14 cm x 10,5 cm (lungime x latime x inaltime) si o capacitate de 800 ml. Produs în culoarea roz.

Ceainicul NATURAL cu infuzor este un produs indispensabil în orice bucătărie modernă și tradițională. Este, de asemenea, o idee grozavă pentru un mic cadou pentru iubitorii de ceai . Oferă-i persoanei dragi cu ocazia unei zile onomastice, a zilei de naștere sau a sărbătorilor viitoare și fii sigur că îi va pune zâmbetul pe buze.

Caracteristicile produsului:

  • ceainic cu infuzor NATURAL,
  • produsul este realizat din ceramică rezistentă,
  • ceainicul are dimensiunile: 18,5 cm x 14 cm x 10,5 cm (lungime x latime x inaltime) si capacitate 800 ml,
  • produs roz,
  • o idee grozava pentru un mic cadou pentru iubitorii de ceai,
  • produs de marca Secret de Gourmet.

Cod produs
54620
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
roz
Latime (cm)
14
Lungime (cm)
18,5
Inaltime (cm)
10,5
Material dominant
ceramică
Capacite
800 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel