Oglinda rotunda HUBLOT, metal, Ø 74 cm

  • Oglindă rotundă, la modă, într-un cadru minimalist
Oglinda rotunda HUBLOT, metal, Ø 74 cm
Oglinda rotunda HUBLOT, metal, Ø 74 cm
Oglinda rotunda HUBLOT, metal, Ø 74 cm
Oglinda rotunda HUBLOT, metal, Ø 74 cm
799,99 RON
489,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (310,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă rotundă HUBLOT, metal, Ø 74 cm . O oglindă este un accesoriu necesar în fiecare casă, mai ales una în care nu numai că te poți vedea, ci și în sine este un gadget interesant. Cauți o oglindă nouă pentru hol, baie sau dormitor? Pentru a alege o oglindă potrivită pentru casa ta, verifică gama largă a magazinului nostru. Aici vei gasi oglinzi suspendate precum si oglinzi pe picioare potrivite pentru orice incapere. Profita de oferta noastra si alege o oglinda perfecta pentru interioarele tale si amenajarea acestora!

Oglinda rotundă HUBLOT este un design frumos al brandului francez Atmosphera. Oglinda are o formă rotundă, la modă și un cadru minimalist. Culoarea sa albă universală se va potrivi oricărui interior. Oglinda prezentata va fi perfecta pentru un hol, baie sau dormitor. Datorită faptului că este fabricata din metal, cadrul este durabil și rezistent la deteriorări mecanice, care, într-o oarecare măsură, protejează și geamul oglinzii în sine.

Forma clasică, minimalistă, face oglinda mereu la modă. Dimensiunile produsului: înălțime 8,5 cm x diametru 74 cm vă permit să vizualizați liber, pentru îngrijirea zilnică a feței, machiaj sau coafură. Datorită acestui lucru, puteți agăța oglinda deasupra dulapului din hol sau deasupra chiuvetei din baie.

Caracteristicile produsului:

  • Oglinda rotundă HUBLOT,
  • formă rotundă la modă,
  • designul minimalist și culoarea neagră clasică se vor potrivi cu multe aranjamente,
  • un cadru solid este realizat din metal,
  • oglinda perfectă mereu la modă.
  • dimensiuni produs: înălțime 8,5 cm x diametru 74 cm ,
  • design al popularului brand francez Atmosphera.

Producător
Cod produs
55324
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Diametru (cm)
74
formă
rundă
Latime (cm)
8,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel