Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm

  • O oglindă rotundă, la modă, cu un cadru elaborat
Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm
Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm
Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm
Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm
Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm
Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm
Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm
Oglinda FLEUR, metal, Ø 67 cm
449,99 RON
199,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 56% (250,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă în cadru FLEUR auriu, metal, Ø 67 cm . O oglindă este un element esențial în fiecare casă și mai ales unul în care nu numai că te poți vedea, ci și în sine este un plus interesant. Cauți o oglindă nouă pentru baie, dormitor sau hol? Pentru a alege o oglindă potrivită pentru apartamentul tău, vezi oferta bogată a magazinului nostru. Aici vei gasi atat oglinzi suspendate cat si oglinzi pe picioare, potrivite pentru orice incapere. Profita de oferta noastra si alege o oglinda perfecta pentru interioarele tale si amenajarea acestora!

O oglindă într-un cadru auriu FLEUR este un proiect frumos al popularului brand francez Atmosphera. Oglinda are cea mai la modă formă rotundă și un cadru sofisticat. Forma sa decorativă va adăuga caracter interiorului. Oglinda prezentata va fi perfecta pentru o baie, dormitor sau hol. Datorită faptului că este fabricata din metal, cadrul este durabil și rezistent la deteriorări mecanice, care, într-o oarecare măsură, protejează și geamul oglinzii în sine.

Forma sofisticată, neobișnuită face oglinda un plus frumos. Dimensiunile produsului: înălțime 3,5 cm x diametru 67 cm vă permit să vă priviți în mod liber, de exemplu în timpul machiajului, coafurii sau îngrijirii de zi cu zi. Datorită acestui lucru, puteți agăța oglinda deasupra chiuvetei din baie sau deasupra dulapului din hol.

Caracteristicile produsului:

  • O oglindă într-o ramă aurie FLEUR,
  • cea mai la modă, formă rotundă,
  • culorile discrete și designul la modă se vor potrivi cu multe aranjamente, < li> cadru solid din metal,
  • oglinda perfecta
  • dimensiuni produs: inaltime 3,5 cm x diametru 67 cm,
  • design al mărcii franceze de încredere Atmosphera.

Producător
Cod produs
55358
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
3.5
Diametru (cm)
67
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel