Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac

  • Prosop de baie, într-o culoare unică a mării
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
99,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un prosop de baie și de mână nu este doar un atribut obligatoriu al fiecărei băi, ci și accentul său estetic, așa că merită să îl ajustați cât mai bine la întreaga amenajare. Prosopul de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac, culoarea mării , datorită liniei sale clasice, se va dovedi util și în baie ca atribut contrastant al băii. Culoarea sa intensă, nobilă, va îmbogăți culoarea spațiului, iar datorită folosirii materialelor de înaltă clasă, ștergerea mâinilor și a corpului va fi efectuată cu mare grija.

Prosopul de baie JOIA de la Atmosphera este plăcut la atingere și absorbant , îți usucă pielea cu eficiență și îngrijire deplină. Elegant, culoarea mării își va găsi locul într-o baie modernă, glamour, rustică și clasică, iar bordura din poliester va asigura durabilitatea lungă a culorii și durabilitatea țesăturii. Prosopul măsoară 70x130 cm .

Indiferent dacă avem nevoie de un prosop pentru piscină, sală de sport sau saună, produsul va funcționa în orice rol și în orice loc. Datorită dimensiunilor sale, te poți acoperi cu el și te poți relaxa pe plajă, iar absorbția mare a prosopului va garanta o îngrijire confortabilă a pielii în timpul utilizării .

Caracteristicile produsului:

  • prosop de baie moale și absorbant,
  • culoarea mării,
  • perfect pentru a înfrumuseța orice baie, indiferent de stilul de amenajare,
  • poate fi folosit ca prosop de baie, de sală de gimnastică sau de piscină,
  • rezistent la uzură,
  • lavabil,
  • marca Atmosphera produs.

Producător
Cod produs
56682
Culoarea dominantă
mare
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
130
Latime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel