Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati

  • Trei ghivece de culoare marină
Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati
Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati
Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati
Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati
Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati
Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati
Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati
Ghivece ceramice FOLK, 3 bucati
309,99 RON
229,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (80,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghivecele ceramice FOLK de la Atmosphera sunt un element de design interior care va sublinia amenajarea neobișnuită a apartamentului dvs. . Setul include trei ghivece de diferite dimensiuni, datorită cărora puteți crea o compoziție originală de elemente care se potrivesc perfect.

Ghivecele ceramice FOLK de la Atmosphera se caracterizează prin culoare . Un astfel de design va sublinia perfect verdeața plantelor. Produsul este ideal pentru interiorul decorat în stil modern sau etnic. Merită menționat faptul că ghivecele sunt fabricate din ceramică , care este rezistentă la un nivel ridicat de lumină solară.

Dimensiunile ghivecelor sunt după cum urmează: 30,5 x 30,5 x 24 centimetri, 24,5 x 24,5 x 22 centimetri și 19,5 x 19,5 x 17 centimetri. Această soluție face să crească plante mari și mijlocii în ele . Adăugați o notă de caracter oriental interiorului dvs. și puneți-vă un set de ghivece Atmosphera.

Caracteristicile produsului:

  • Ghivece ceramice FOLK,
  • setul este format din trei ghivece de diferite dimensiuni,
  • un produs excelent pentru interioare proiectat în stil modern sau etnic,
  • ghivecele sunt din ceramică,
  • dimensiunile ghivecelor sunt: ​​30,5 x 30,5 x 24 centimetri, 24 , 5 x 24,5 x 22 centimetri și 19,5 x 19,5 x 17 centimetri,
  • ghivecele sunt perfecte pentru cultivarea plantelor mari și mijlocii,
  • un produs original al mărcii Atmosphera. < / li>

Producător
Cod produs
56757
Culoarea dominantă
mare
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
17 / 22 / 24
Diametru (cm)
19,5 / 24,5 / 30,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Ghivece și plante pentru balcon

Un balcon cu flori este un vis pentru mulți dintre noi, dar necesită muncă și puține cunoștințe practice. Din ghidul nostru veți afla ce ghivece și suporturi pentru flori să alegeți pentru balcon. În plus, îți vom spune ce să faci când vrei să ai un balcon verde, dar nu ai „mână pentru flori”.

 
 
Citește mai mult
pixel