Lumanare decorativa, inaltime 14 cm

  • Lumanare decorativa alba
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânarea decorativă este cea mai bună metodă simplă de a crea o stare de spirit într-un interior. Când vrei să iei o cină romantică cu soțul tău, să te întâlnești cu prietenii sau vrei doar să te relaxezi după o zi lungă de lucru, lumânările decorative sunt perfecte. Ele creaza o atmosfera perfecta in cameră mult mai caldă decât cu lumina normală a lămpilor de uz casnic. Într-un astfel de context, tot ceea ce planificați va fi mai neobișnuit.

Lumânarea decorativă alba, este un produs al mărcii franceze Douceur d'intérieur apreciat de mulți. Dimensiunile sale sunt de 14 centimetri înălțime și puțin peste 7 centimetri în diametru.

Serile de vară pe balcoane și terase pot fi mult mai plăcute dacă aveți grijă de cea mai bună iluminare. Nu uitați niciodată de regulile de siguranță și de protecția împotriva vântului, astfel încât lumânările să poată arde cât mai mult timp.

Caracteristicile produsului:

  • lumânare decorativă alba,
  • un decor perfect pentru un interior și balcon,
  • un brevet pentru o atmosferă unică seara,
  • produs din colecția mărcii franceze Douceur d'intérieur,
  • excelenta pentru un cadou,
  • lumină plăcută.


Producător
Cod produs
56921
Culoarea dominantă
alb
Lungime (cm)
7,3
Latime (cm)
7,3
Inaltime (cm)
14
Diametru (cm)
7,3
Material dominant
parafină
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel