Individual in forma de urs, Ø 36.5 cm, ZELLER

  • Individual în formă de ursuleț de pluș - o garanție a unei mese de succes, pentru copii
Individual in forma de urs, Ø 36.5 cm, ZELLER
Individual in forma de urs, Ø 36.5 cm, ZELLER
Individual in forma de urs, Ø 36.5 cm, ZELLER
Individual in forma de urs, Ø 36.5 cm, ZELLER
Individual in forma de urs, Ø 36.5 cm, ZELLER
Individual in forma de urs, Ø 36.5 cm, ZELLER
54,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Apreciați accesoriile elegante și practice? Decorează-ți sala de mese cu individual elegant în formă de urs ! Vor proteja masa de murdărie și, în același timp, vă vor permite să adăugați un accent caracteristic. Le puteți așeza direct pe blatul mesei sau pe fața de masă - datorită lor, vasele fierbinți nu vor lăsa amprente neplăcute sau decolorare. Sunt un accesoriu foarte universal. Cu ajutorul lor, puteți schimba cu ușurință decorul mesei: atât de zi cu zi, cât și festiv. Un mic dejun boho dimineața și o cină plină de farmec? Cu kiturile noastre este posibil!

Un individual de masă în formă de ursuleț de pluș este un accesoriu funcțional care nu poate lipsi de pe masă. Este fabricat din plastic durabil . Acest material este rezistent la temperaturi ridicate, astfel încât să puteți așeza cu ușurință plite fierbinți, căni de cafea sau ceaiuri pe el.

Un individual de masă în formă de ursuleț de pluș este o alegere excelentă dacă sunteti in cautarea accesoriilor într-un stil modern. Produsul se caracterizează printr-o formă neobișnuită de cap frumos de urs . Individualul are un diametru mare (36,5 cm) , astfel încât să puteți aseza convenabil un set de farfurii și tacâmuri necesare chiar și pentru o masă cu mai multe feluri de mâncare !

Caracteristicile produsului:

  • Individual de masă în formă de ursuleț de pluș,
  • produsul este fabricat din plastic durabil,
  • puteți pune farfurii fierbinți, cani de cafea sau cani cu ceai,
  • are o formă neobișnuită de cap frumos de urs,
  • are un diametru mare (36,5 cm),
  • un produs ZELLER.

Producător
Cod produs
58617
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
36,5
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel