Individual in forma de vulpe, Ø 38 cm, ZELLER

  • Individual de masă în formă de vulpe - o garanție a unei mese reușite, pentru copii
Individual in forma de vulpe, Ø 38 cm, ZELLER
Individual in forma de vulpe, Ø 38 cm, ZELLER
Individual in forma de vulpe, Ø 38 cm, ZELLER
Individual in forma de vulpe, Ø 38 cm, ZELLER
49,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (18,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Apreciați accesoriile practice și elegante? Aveți grijă de decorul din sufragerie cu un elegant individual de masă în formă de vulpe ! Vor proteja masa de murdărie și, în același timp, vă vor permite să introduceți un accent caracteristic. Le puteți întinde pe o față de masă sau direct pe blat - datorită lor, vasele fierbinți nu vor lăsa urme neplăcute, amprente sau decolorare. Sunt un accesoriu foarte universal. Cu ajutorul lor, puteți schimba cu ușurință decorul mesei: atât festiv, cât și de zi cu zi. Un mic dejun boho dimineața și o cină rustică? Cu kiturile noastre este posibil!

Un individual de masă în formă de vulpe este un accesoriu funcțional care nu poate lipsi de pe masă. Individualul este fabricat din plastic de înaltă calitate . Acest material este rezistent la temperaturi ridicate, astfel încât să puteți așeza cu ușurință căni de ceai, cani de cafea sau plite fierbinți pe el.

Un individual de masă în formă de vulpe este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea accesoriilor într-un stil modern. Produsul se caracterizează printr-o formă neobișnuită de cap frumos de vulpe . Individualul are un diametru mare (38 cm) , astfel încât să puteți aseza convenabil un set de tacâmuri și farfurii necesare chiar și pentru o masă cu mai multe feluri de mâncare !

Caracteristicile produsului:

  • Individual de masă în formă de vulpe,
  • produsul este fabricat din plastic de înaltă calitate,
  • puteți pune căni cu ceai, căni de cafea sau farfurii calde,
  • individualul are o formă neobișnuită de cap frumos de vulpe,
  • are un diametru mare (38 cm),
  • un produs ZELLER .

Producător
Cod produs
68845
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
38
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel