Forma pentru guguluf, silicon, Ø 24 albastru

Forma pentru guguluf, silicon, Ø 24 albastru
Forma pentru guguluf, silicon, Ø 24 albastru
Forma pentru guguluf, silicon, Ø 24 albastru
Forma pentru guguluf, silicon, Ø 24 albastru
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trezește maestrul de copt din tine. Cu un set complet de accesorii necesare, puteți pregăti rapid și ușor chiar și cele mai complexe feluri de mâncare. Îți place să prepari diverse produse de patiserie și cuptorul nu are secrete pentru tine? Dacă da, cu siguranță vei aprecia forma de copt din silicon . Acesta este un plus care nu trebuie să lipsească într-o bucătărie modernă, bine utilată.

Forma de copt din silicon este de neînlocuit pentru prepararea multor delicatese. Această formă mică, rotundă, cu o bară în centru, este perfectă pentru a face un guguluf sau un tort. Puteți pregăti comod produse de copt în el, pe care apoi le puteți separa cu ușurință din tavă, fără riscul de a cade.

Dacă sunteți în căutarea unui produs durabil și care să servească în bucătărie pentru o lungă perioadă de timp, atunci forma de copt din silicon vă va atrage cu siguranță. Acest aditiv este rezistent la deteriorări mecanice, precum și la temperaturi foarte ridicate. Forma de copt are forma si capacitatea optima, astfel incat prajiturile se vor coace uniform pe toate partile. Produsul este fabricat din silicon . Forma este flexibilă și după coacere poate fi îndepărtată cu ușurință. De asemenea, merită să acordați atenție aspectului formei, care se distinge printr-o formă modernă.

Caracteristicile produsului:

  • forma din silicon pentru copt,
  • perfecta pentru a face o prăjitură sau un tort,
  • produsul este rezistent la temperaturi ridicate și deteriorări,
  • accesoriul este din silicon,
  • Forma
  • este flexibilă și poate fi îndepărtată cu ușurință dupa finalizarea coacerii,
  • produs al mărcii La Cucina.
Producător
Cod produs
58770
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
siliciu
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
10,5
Diametru (cm)
24
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Accesorii pentru copt - noutati
Pregătirea prăjiturilor necesită adesea utilizarea unor accesorii suplimentare. Cu toate acestea, merită cumpărate toate tipurile de echipamente de patiserie? Acest articol a adunat cele mai utile accesorii pentru cop, pe care le poți cumpăra singur sau le poți oferi unui iubitor de cofetărie.
 
Citește mai mult
pixel