Ghiveci MANGO din lemn, un set de trei ghivece, diferite dimensiuni

Ghiveci MANGO din lemn, un set de trei ghivece, diferite dimensiuni
399,99 RON
279,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (120,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trăiască verdele! Te-ai săturat de monotonia decorativă? Să ne creăm propria junglă în sufragerie. La urma urmei, florile și alte plante decorative sunt accesorii care combină mai multe caracteristici cheie: arată frumos, dau interiorului o impresie de confort și ne simțim mai bine în împrejurimile lor. La fel de important ca alegerea plantelor potrivite este si modul in care le prezentam - asa cum nu exista fum fara foc, nu va puteti imagina o planta fara un ghiveci elegant, practic si incapator. Și puține produse vor face față acestei sarcini, precum și ghivece din lemn MANGO prezentate!

Acesta este un accesoriu care va atrage în special iubitorii stilului exotic, care se datorează suprafeței minunate, în relief, cu structura clar conservată a lemnului. Ghivecele vor fi perfecte mai ales pentru decorarea unei camere de zi și a unui dormitor. Cel mai bine este să-l puneți lângă ușa balconului, lângă fereastră sau în colțul camerei. Ghivecele sunt realizate din lemn de mango exotic.

Acest produs va fi o alegere bună pentru plantele de interior, cum ar fi, de exemplu, dracaena, floare înaripată sau monstera. Datorită acestui fapt, aceste ghivece se vor dovedi a fi de neînlocuit atunci când creează aranjamente neobișnuite și interesante de plante. La urma urmei, ghivecele din lemn MANGO prezentate sunt un element decorativ care nu poate lipsi din casa unui iubitor de plante!

Caracteristicile produsului:

  • Ghivece MANGO,
  • stilate, practice și încăpătoare în același timp,
  • perfecte ca element al unui stil interior exotic,
  • va funcționa bine pentru a decora camera de zi și dormitorul,
  • un produs din lemn de mango exotic,
  • va sublinia farmecul plantelor de interior,
  • un produs al mărcii bine-cunoscute și respectate EH Excellent Houseware.
Cod produs
64701
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Latime (cm)
25,5 / 20 / 15
Inaltime (cm)
25,5 / 20,5 / 18
Diametru (cm)
25,5 / 20 / 15
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Ghivece și plante pentru balcon

Un balcon cu flori este un vis pentru mulți dintre noi, dar necesită muncă și puține cunoștințe practice. Din ghidul nostru veți afla ce ghivece și suporturi pentru flori să alegeți pentru balcon. În plus, îți vom spune ce să faci când vrei să ai un balcon verde, dar nu ai „mână pentru flori”.

 
 
Citește mai mult
pixel