Ghiveci balcon, 60 x 28 x 25 cm

Ghiveci balcon, 60 x 28 x 25 cm
Ghiveci balcon, 60 x 28 x 25 cm
Ghiveci balcon, 60 x 28 x 25 cm
Ghiveci balcon, 60 x 28 x 25 cm
Pret bun
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trăiască verdele! Te-ai săturat de monotonia decorativă? Să ne creăm propria junglă în sufragerie. La urma urmei, plantele și florile decorative sunt accesorii care combină mai multe caracteristici cheie: arată frumos, dau interiorului o impresie de confort și ne simțim mai bine în împrejurimile lor. La fel de important ca alegerea plantelor potrivite este si modul in care le prezentam - asa cum nu exista fum fara foc, nu va puteti imagina o planta fara un ghiveci elegant si spatios. Și puține produse pot face față acestei sarcini, precum și ghiveciul mare de plastic prezentat!

Acesta este un accesoriu care va atrage în special iubitorii unui stil modern, funcțional, care se datorează formei clasice, ovale, a carcasei, lipsită de ornamente inutile. Ghiveciul va fi perfect mai ales pentru decorarea sufrageriei si dormitorului. Cel mai bine este să-l așezi în colțul camerei, lângă ușa balconului sau fereastră. Este realizat din plastic într-o culoare universală.

Acest produs va fi o alegere bună pentru plantele de interior, cum ar fi, de exemplu, dracaena, floare înaripată sau monstera. Datorită acestui fapt, acest ghiveci se va dovedi a fi de neînlocuit atunci când se creează aranjamente neobișnuite și interesante de plante. Ghiveciul mare din plastic prezentat este până la urmă un element decorativ care nu poate lipsi din apartamentul unui iubitor de plante!

Caracteristicile produsului:

  • ghiveci mare din plastic,
  • stilat și încăpător în același timp,
  • perfect ca element al unui stil interior modern, funcțional,
  • va decora camera de zi și dormitorul,
  • un produs din plastic alb,
  • va sublinia farmecul plantelor de interior,
  • un produs al mărcii bine-cunoscute și respectate Home Styling Collection.




Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
64919
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
25
Mod de folosire
Exterior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Ghivece și plante pentru balcon

Un balcon cu flori este un vis pentru mulți dintre noi, dar necesită muncă și puține cunoștințe practice. Din ghidul nostru veți afla ce ghivece și suporturi pentru flori să alegeți pentru balcon. În plus, îți vom spune ce să faci când vrei să ai un balcon verde, dar nu ai „mână pentru flori”.

 
 
Citește mai mult
pixel