Set 2 masute de cafea rotunde ALYA, metal

Set 2 masute de cafea rotunde ALYA, metal
Set 2 masute de cafea rotunde ALYA, metal
Set 2 masute de cafea rotunde ALYA, metal
Set 2 masute de cafea rotunde ALYA, metal
Set 2 masute de cafea rotunde ALYA, metal
Set 2 masute de cafea rotunde ALYA, metal
849,99 RON
479,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (370,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de doua masute de cafea in forma de sfera pe care le puteti folosi ca masa principala si auxiliara Masute de cafea: Necesare in fiecare sufragerie. O măsuță pe care poți pune o ceașcă de cafea, o telecomandă sau o carte este, de asemenea, un element important al designului interior. Alege stilul potrivit. Coș metalic cu tavă: Masutele de living ALYA au forma unor coșuri metalice sub formă de sfere. Întregul este realizat din metal - oțelul acoperit cu pulbere este un material solid și durabil. Două dimensiuni: Setul este format din două masute de dimensiuni diferite. Dimensiunile mesei mai mici sunt: 49 x H 35 cm, greutate 2,48 kg. Masuta mai mare are dimensiunile: D. 66,5 x H 41,5 cm, greutate 3,68 kg. Auriu și negru: măsuțele de cafea auriu și negru sunt o alegere elegantă pentru interioare eclectice și pline de farmec. Baza strălucește într-o nuanță deschisă de auriu, iar partea superioară este acoperită cu o nuanță profundă de negru semimat. Masuta principala si masuta laterala: Masuta mai mare va fi masa principala din fata canapelei. Masută mai mică poate avea o funcție suplimentară pe partea laterală a unei canapele sau a unui fotoliu. Este o soluție practică. Un set de doua masute de cafea pentru living este o solutie moderna si practica. O a doua masută, mai mică, creează spațiu suplimentar de depozitare și poate fi amplasată mai la îndemână, de exemplu lângă fotoliul preferat. Datorită acestui lucru, nu trebuie să vă aplecați și să vă ridicați la masa principală pentru a ajunge la o ceașcă de ceai.
Producător
Cod produs
68593
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
42,5
Diametru (cm)
66,5
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Alegem masute de cafea pentru living

Livingul tău trebuie să aibă un loc unde să te relaxezi și să te întâlnești la o cafea. Astăzi, o măsuță de cafea nu este suficientă - un set de măsuțe de cafea joacă rolul principal în aranjamentele la modă. Vă vom spune cum să alegeți mobilierul perfect potrivit pentru camera dvs. de zi.

 
 
Citește mai mult
pixel