Foarfeca gard viu, 48 cm

  • Foarfeca de tuns gard viu
Foarfeca gard viu, 48 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Foarfeca de tuns gard viu. Din metal. Este un gadget util pentru gradina si terasa, unde sunt arbusti si plante. Dimensiuni adecvate: Dimensiune 49 cm lungime. Lățimea foarfecelor este de 3 cm. Grosimea lamelor este de 3 mm. Fabricata din materiale durabile: mânerele sunt fabricate din lemn, care este rezistent la utilizare. Foarfecele sunt din metal dur care nu se deformează. Aspect estetic: Instrumentul este realizat din materiale naturale care arată bine. Foarfecele sunt de culoare neagră, unite împreună cu un șurub argintiu. Manerul este de culoarea lemnului deschis, iar la capete, din lateralul lamelor, este finisat cu metal argintiu. Îngrijire ușoară: Acestea trebuie curățate după fiecare utilizare cu o cârpă umedă. Este indicat să le ascuți după fiecare sezon. Gadget funcțional: va funcționa nu numai pentru tunderea gardurilor vii, ci și pentru crengi mai groase de arbuști sau copaci. De asemenea, puteți tăia tulpinile de flori cu ea.
Producător
Cod produs
69967
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
48
Latime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel