Eliminator de insecte electric, cu baterie, 44,3 cm

  • Eliminator de insecte - electric, care nu lasa urme pe sticla
  • sau mobilier. Doar atinge musca. Nu este necesară încărcarea.
Eliminator de insecte electric, cu baterie, 44,3 cm
Eliminator de insecte electric, cu baterie, 44,3 cm
Eliminator de insecte electric, cu baterie, 44,3 cm
Eliminator de insecte electric, cu baterie, 44,3 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Eliminator de insecte - electric, care nu lasa urme pe sticla sau pe mobila. Doar atinge musca. Nu este necesară încărcarea. Dimensiune practica: Are 44,3 cm lungime. Se potrivește ușor pe un raft și nu ocupă mult spațiu. Are un mâner confortabil de ținut. Alimentat cu baterie: nu este nevoie de reîncărcare. Doar introduceți două baterii AA. Ușor de folosit. Tensiunea electrică este sigură pentru oameni, dar este suficientă pentru a face insectele inofensive. Fabricat din plastic: acest material este durabil și robust de utilizat. Îngrijire ușoară: partea superioară trebuie doar aspirată. Curățați mânerul de prindere cu o cârpă umedă și detergent. Aspect estetic: Forma seamănă cu o rachetă de tenis, făcând-o confortabilă și ușor de utilizat. Este disponibil în trei culori alb, gri sau verde. Mânerul din fiecare dintre ele este de aceeași culoare - negru. Eliminatorul de insecte electric alimentat de baterii, lung de 44,3 cm, este un produs al brandului Atmosphera. Perfect pentru acasă, călătorii, camping sau pescuit și în grădină în timp ce faci grătar. Oriunde muștele și țânțarii te pot enerva.
Producător
Cod produs
77226
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
2,5
Inaltime (cm)
44,3
Battery Type
2 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Produse pentru respingerea insectelor și dăunătorilor

Niciun grădinar nu vrea să vadă insecte făcând ravagii într-un petec plin de plante în curs de coacere. Pe de altă parte, țânțarii și muștele negre pot strica fiecare întâlnire la grătar. Din fericire, puteți opri oaspeții neinvitați. Verificați cum se poate face fără utilizarea de substanțe chimice.


 

Citește mai mult
pixel