Pernă pentru scaun POMP, 38 x 38 cm

  • Pernă pentru scaun POMP, 38 x 38 cm
Pernă pentru scaun POMP, 38 x 38 cm
Pernă pentru scaun POMP, 38 x 38 cm
Pernă pentru scaun POMP, 38 x 38 cm
Pernă pentru scaun POMP, 38 x 38 cm
Pernă pentru scaun POMP, 38 x 38 cm
Pernă pentru scaun POMP, 38 x 38 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pernă pătrată matlasată cu legare pentru scaun, 38 x 38 cm.

  • Confort în timpul odihnei: Perna vă va oferi un confort excepțional în timp ce stați. Datorită acesteia, veți putea petrece ore lungi la masă fără a simți niciun disconfort.
  • Materiale de înaltă calitate: Această pernă este realizată din bumbac de înaltă calitate, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Acest material este, de asemenea, plăcut la atingere și plăcut pentru piele. Umplutura este din poliester, datorită căruia perna nu se deformează.
  • Ușor de curățat: Perna POMP este ușor de curățat și spălat. O poți spăla în mașina de spălat, ceea ce o face ușor să o păstrezi curata și proaspăta.
  • Dimensiune universală: Dimensiunile de 38 x 38 cm fac să se potrivească cu majoritatea scaunelor. Indiferent dacă aveți scaune în bucătărie, sufragerie, birou sau grădină, această pernă va fi completarea perfectă.
  • Patru culori: Perna este disponibilă în patru culori: albastru, bleumarin, antracit și muștar. Fiecare dintre ele adaugă stil și o notă naturală interiorului, permițându-ți să o adaptezi cu ușurință la gusturile și amenajarea spațiului tău.
Producător
Cod produs
79453
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bumbac
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel