Suport rotativ pentru capsule de cafea, 32 buc, bambus

  • O soluție convenabilă pentru fiecare iubitor de cafea
Suport rotativ pentru capsule de cafea, 32 buc, bambus
Suport rotativ pentru capsule de cafea, 32 buc, bambus
Suport rotativ pentru capsule de cafea, 32 buc, bambus
Suport rotativ pentru capsule de cafea, 32 buc, bambus
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport rotativ pentru capsule de cafea, 32 de bucăți, bambus este un articol care va mulțumi fiecare proprietar de aparat de cafea cu capsule . Acest obiect gadget conține până la 32 de spații pentru depozitarea capsulelor cu băutura preferată, ceea ce permite, de asemenea, separarea acestora. Deci nu este nevoie să le reumpleți frecvent. Acum capsulele dvs. vor fi întotdeauna într-un singur loc și vă veți bucura de o bucătărie îngrijită și elegantă.

Mulți dintre noi nu își pot imagina dimineața fără o ceașcă de cafea aromată proaspăt preparată. Cu toate acestea, pentru a vă putea bucura pe deplin de gustul acesteia, merită să vă echipați cu acest recipient practic , care permite depozitarea estetică, etanșă și practică a capsulelor. Acest articol simplu și util va surprinde cu siguranță atât membrii familiei, cât și oaspeții. Un avantaj suplimentar al acestui produs este faptul că suportul se rotește, ceea ce facilitează accesul la capsula de cafea, pe care o dorim.

Articolul este realizat din bambus , care este un material durabil, rezistent la umiditate și deformare. În plus, este ușor de păstrat curat, ceea ce este foarte important pentru accesoriile depozitate în bucătărie. Designul modern, forma și stilul extrem de atent ale dulapului îl fac universal și contemporan. Recipientul va fi, de asemenea, o idee grozavă pentru un cadou practic și neobișnuit pentru fiecare iubitor de cafea. Indiferent de decor, acest element universal va arăta cu siguranță grozav pe blatul de bucătărie.

Caracteristici ale produsului:

  • suport pentru capsule de cafea din bambus,
  • permite depozitarea practică a capsulelor și separarea acestora,
  • poate conține până la 32 de capsule simultan,
  • lățimea suportului pentru capsule este de 4 cm,
  • este rotativ pentru a avea acces ușor la capsula preferata
  • design modern și stil interesant care se potrivește oricărei bucătării,
  • produs de la producătorul francez Five Simple Smart .
Cod produs
48209
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Diametru (cm)
10
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel