Infuzoare cafea

( număr de produse: 5 )

Cafetiere cu piston și cu picurare – Care este diferența?

Producătorii de accesorii pentru cafea concurează cu idei inovative, oferind modele de cafetiere unde calitatea, precizia execuției și detaliile de design sunt evidente. La Edaxo, ne-am asigurat o selecție cuprinzătoare și variată. Sunt disponibile cafetiere cu piston și cafetiere cu picurare:

  • Cafetiera cu picurare – un mod ieftin și de încredere de a prepara precis cafeaua. Genială în simplitatea sa, acest dispozitiv va satisface așteptările chiar și celor mai rafinați entuziaști ai cafelei. Pur și simplu așezați un filtru de hârtie într-un vas în formă de con și turnați cafeaua măcinată. Ultimul pas este să turnați apa în filtru;
  • Cafetiera cu piston – cunoscută și sub numele de presă franceză, este un dispozitiv atemporal care are mulți fani. Realizată din sticlă de înaltă calitate, carafa cu capac este echipată cu un cilindru și un piston cu sită care se potrivește pe pereții vasului. Fiecare model are un mâner mare care permite turnarea confortabilă și sigură a cafelei pregătite în cești sau cani. În sortiment, veți găsi vase de sticlă frumos încadrate în oțel inoxidabil și bambus. Acordați o atenție specială capacității vasului – unele modele pot ține până la 1000 ml.

Cafetiera profesională – Esențială pentru iubitorii de cafea

Un avantaj incontestabil al cafetierelor este că într-un singur vas, în timpul unei singure preparări, este posibil să se prepare cafea pentru mai multe persoane. Băutura aromată servită nu are zături și garantează de asemenea păstrarea gustului perfect și a aromei distincte a cafelei măcinate. Arată minunat așezate pe masă, dar cafetierele elegante de sticlă sunt și o idee minunată de cadou pentru un iubitor de cafea.

pixel