Recipiente pentru cafea si suporturi capsule

( număr de produse: 20 )

Cafea de Înaltă Calitate Preparată într-un Vas Profesional este o Delicatesă pentru Palat și o Plăcere pentru Suflet

Cafeaua proaspăt preparată are un gust revigorant și stimulează acțiunea. O ceașcă din cafeaua ta preferată dimineața este un ritual căruia cu greu îi poți rezista.

Presă Franceză și Cafetiere cu Filtru – Care Este Diferența?

Producătorii de accesorii pentru cafea se întrec în idei inovatoare, oferind modele de cafetiere care pun în valoare calitatea, manopera de precizie și detaliile de design. La Edaxo, ne-am asigurat că avem o ofertă cuprinzătoare și diversificată. Sunt disponibile atât prese franceze, cât și cafetiere cu filtru:

  • Cafetieră cu Filtru – o modalitate accesibilă și de încredere pentru a prepara cafeaua cu precizie. Acest dispozitiv, genial prin simplitatea sa, va satisface așteptările chiar și celor mai rafinați iubitori de cafea. Pur și simplu desfășurați un filtru de hârtie în vasul în formă de pâlnie și turnați boabele de cafea măcinate. Ultimul pas este să turnați apă în filtru.
  • Presă Franceză – cunoscută și sub denumirea de French press, acest dispozitiv atemporal are numeroși adepți. Fabricat din sticlă de înaltă calitate, vasul cu capac este echipat în interior cu un cilindru și o presă cu o sită care aderă la pereții vasului. Fiecare model are un mâner mare pentru turnarea comodă și sigură a cafelei preparate în cești sau căni.

Asortimentul nostru include vase de sticlă frumos încadrate în oțel inoxidabil și bambus. Acordați o atenție specială capacității vasului – unele modele pot conține până la 1000 ml.

Cafetieră Profesională – Un Must-Have pentru Iubitorii de Cafea

Avantajul incontestabil al cafetierelor este că într-un singur vas, în timpul unei singure preparări, este posibil să pregătiți cafea pentru mai multe persoane. Băutura aromată servită este lipsită de zaț, garantând gustul perfect și aroma distinctivă a cafelei măcinate. Ele arată frumos pe masă, iar cafetierele de sticlă elegante reprezintă și o idee minunată de cadou pentru iubitorii de cafea.

pixel