Suport capsule cafea espresso, 35 cm, bambus

  • Cadou grozav pentru orice iubitor de cafea
Suport capsule cafea espresso, 35 cm, bambus
Suport capsule cafea espresso, 35 cm, bambus
Suport capsule cafea espresso, 35 cm, bambus
Suport capsule cafea espresso, 35 cm, bambus
89,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru capsule de cafea espresso, 35 cm, bambus al mărcii franceze 5five Simple Smart este un produs care vă va ajuta să vă organizați capsulele de cafea în aparat . Datorită compartimentelor, fiecare tip de cafea își va avea locul. Produsul este echipat cu 4 compartimente pentru depozitarea capsulelor. Gata cu capsulele întinse în sertar.

Mulți dintre noi nu își pot imagina dimineața fără o ceașcă de cafea aromată proaspăt preparată. Cu toate acestea, pentru a vă putea bucura pe deplin de gustul acesteia, merită să vă echipați cu acest recipient practic , care permite depozitarea estetică și practică a capsulelor. Suportul din bambus va oferi o depozitare convenabilă a capsulelor și, de asemenea, le va afișa frumos și îmbietor pe blatul din bucătărie. Așezat pe un blat de bucătărie lângă aparatul de cafea, va fi o completare practică a setului oricărui iubitor de cafea.

Acest articol simplu și util va surprinde cu siguranță atât membrii familiei, cât și oaspeții. Un avantaj suplimentar al acestui produs este faptul că suportul nu ocupă mult spațiu și poate fi pliat complet.

Caracteristici ale produsului:

  • suport de depozitare capsule de cafea,
  • echipat cu compartimente pentru a preveni căderea capsulelor
  • realizat din lemn de bambus de înaltă calitate, arată foarte estetic,
  • cadoul perfect pentru iubitorii de cafea,
  • produs de marcă de la compania franceză 5five Simple Smart.
Cod produs
49185
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel