Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, alb, 18 x 10 x 12 cm

Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, alb, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, alb, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, alb, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, alb, 18 x 10 x 12 cm
89,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizatorul de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, alb, 18 x 10 x 12 cm vă va permite să păstrați ordinea și organizarea eficientă. Acest organizator de tacâmuri elegant și practic, cu dimensiuni reglabile, a fost creat cu gândul la tine! Este, fără îndoială, un accesoriu care este nu numai frumos, ci și foarte funcțional. Datorită acestuia, toate tacâmurile: lingurile, cuțitele și furculițele vor găsi un loc permanent și vă veți putea bucura de un spațiu organizat eficient. Amintiți-vă că ordinea din jurul vostru dă un sentiment de armonies si pace, așa că, având grijă de ea, vă îngrijiți și de voi înșivă!

Cum se realizează? Nimic mai ușor! Organizatorul de tacâmuri cu dimensiune reglabilă vă va ajuta în acest sens. Este un produs al apreciatului brand Secret de Gourmet, cunoscut pentru accesoriile sale de înaltă calitate și accesoriile de design interior. Va atrage în special iubitorii stilului boho. Datorită structurii sale solide, manopera de înaltă calitate și designului extraordinar, va fi perfect pentru o completare elegantă a echipamentelor dintr-o bucătărie modernă.

Produsul este realizat din lemn natural de bambus . Interiorul său spațios vă va permite să ascundeți multe articole pe care le puteți păstra în siguranță și proteja de murdărie. Organizatorul de tacâmuri cu dimensiune reglabilă se caracterizează printr-un design interesant și culori elegante . Se va dovedi de neînlocuit într-un apartament practic organizat.

Caracteristicile produsului:

  • organizator de tacâmuri cu dimensiuni reglabile,
  • accesoriu elegant și practic,
  • caracterizat printr-un design interesant și culori elegante,
  • de neînlocuit într-un apartament practic organizat,
  • produsul este realizat din lemn natural de bambus,
  • se caracterizează printr-un design interesant,
  • accesoriu stil boho,
  • un produs al renumitului brand Secret de Gourmet.

Cod produs
63117
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel