Cutii pentru tacamuri

( număr de produse: 68 )

Te-ai aflat vreodată în situația în care toate furculițele pentru prăjituri au dispărut misterios? Sau poate cuțitul pentru brânză a fost de negăsit de mai multe ori? Nu-ți face griji! De acum înainte, toate ustensilele esențiale din bucătărie vor fi la îndemână, într-un recipient excepțional de practic.

Organizator pentru Tacâmuri

Îți prezentăm o gamă variată de organizatoare unice. Cu ajutorul acestora, toate furculițele, cuțitele, lingurile și alte accesorii de bucătărie își vor găsi locul în compartimente practice, facilitând accesul rapid la obiectul de care ai nevoie. În viața de zi cu zi, nu folosim de obicei întregul set de tacâmuri, ci doar piese individuale. Restul sunt așezate în organizator, care, de obicei, este depozitat într-un sertar. Deoarece sertarele din dulapurile de bucătărie vin în diverse dimensiuni, organizatoarele noastre pentru tacâmuri sunt proiectate să se potrivească perfect — principalul lor avantaj este extensibilitatea. Cu secțiunile extensibile ale organizatorului, obții compartimente suplimentare.

Organizatoarele pentru tacâmuri prezentate sunt realizate din plastic în diverse culori, bambus și lemn de cauciuc. Toate sunt foarte ușor de curățat. De asemenea, oferim organizatoare non-extensibile, cu mai puține compartimente, precum și un suport pentru tacâmuri care servește și ca scurgător — realizat din oțel inoxidabil.

Toate organizatoarele pentru tacâmuri sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, au un finisaj deosebit, iar designul lor modern arată grozav în orice bucătărie.

pixel